Button working in 50 but not 51

Post information about bugs here

Button working in 50 but not 51

Postby caspy7 » Sun Sep 25, 2016 4:47 pm

I only have one button. Here is the code for it:
Code: Select all
var pref = Components.classes["@mozilla.org/preferences-service;1"].getService(Components.interfaces.nsIPrefBranch);
var value = pref.getBoolPref("extensions.stylish.styleRegistrationEnabled");
pref.setBoolPref("extensions.stylish.styleRegistrationEnabled", !value);


I didn't actually write it, someone wrote it for me. It toggles all Stylish styles on or off with a click.

I am on the Developer Edition train which updated from version 50 to 51. Immediately the button stopped working (clicking it does nothing). I tested on Beta (which is now 50) and the button works again.
So something changed from 50 to 51 to break the button.

I have no idea if this is just for this code or for all custom buttons or what. But I'd love to be able to use my handy button :)
caspy7
 
Posts: 4
Joined: Sun May 24, 2015 7:19 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby makondo » Sun Sep 25, 2016 5:11 pm

Which CB version are you using? Read this:
viewtopic.php?f=5&t=3743
makondo
 
Posts: 1620
Joined: Sun Dec 25, 2011 7:17 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby TReKiE » Thu Nov 17, 2016 10:01 pm

Just got updated to 51 from 50 on beta channel yesterday, all buttons no longer work here too.

Using 0.0.5.8.9.
TReKiE
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 17, 2016 9:57 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby trapper john » Sun Nov 20, 2016 12:55 am

TReKiE wrote:Just got updated to 51 from 50 on beta channel yesterday, all buttons no longer work here too.

Using 0.0.5.8.9.

Go with aurora 52 instead, (the developer edition), you can install Odyseus's fix in that and it still works for now until it moves into beta. By then it will hopefully be signed.
trapper john
 
Posts: 107
Joined: Wed Mar 14, 2012 6:58 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby mcee » Mon Nov 21, 2016 1:35 am

I found 2 buttons that aren't working in Waterfox 50 (should be mostly same as Firefox):
Custom Buttons Backup
Addon List Gen
They're icons are dimmed when placed on toolbar.
Browser console reports errors in button.js in the CB extension (missing semi-colon),
but I can't say that it is the cause.
mcee
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 29, 2014 5:49 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby octopod » Sat Jan 28, 2017 1:29 pm

FF 51.0.1
CB 0.0.5.8.9

CB stopped working today. Much of the advice here is too technical for me, but I did see the post saying
"Rename the .zip file extension to .xpi to install, and download the attachment custombuttons-0.0.5.8.9-20160504.zip "

Will that solve the problem without my having to do any coding?
octopod
 
Posts: 31
Joined: Wed Jun 11, 2014 3:37 am

Re: Button working in 50 but not 51

Postby Odyseus » Sat Jan 28, 2017 2:33 pm

Hello, octopod.

The post were you read that text that you quoted explains exactly what you have to do.
Odyseus
 
Posts: 434
Joined: Sun Mar 10, 2013 12:51 pm

Re: Button working in 50 but not 51

Postby octopod » Sun Jan 29, 2017 5:00 am

Changed the extension to xpi, tried installing. Getting message "Cannot install because it cannot be verified."

I followed the instructions for the 2 files, restarted, but buttons still don't work
octopod
 
Posts: 31
Joined: Wed Jun 11, 2014 3:37 am

Re: Button working in 50 but not 51

Postby octopod » Sun Jan 29, 2017 10:51 am

Never mind. Had to re-re-install the extension. IT'S LIKE MAGIC!!
octopod
 
Posts: 31
Joined: Wed Jun 11, 2014 3:37 am

Re: Button working in 50 but not 51

Postby mcee » Sun Jan 29, 2017 5:02 pm

Same 2 buttons I mentioned above, Addon List Gen and Custom Buttons Backup, are not working in Pale Moon latest unstable (27.2.0a1). But if I'm the only one who cares I'll see if I can work something out.
mcee
 
Posts: 36
Joined: Wed Oct 29, 2014 5:49 pm

Next

Return to Bug report